Bebeği bırakıp kaçtılar

Adana'da yol kenarında tartışan kimliği belirsiz iki Suriyeli kadın, yanlarında bulunan ve 5 aylık olduğu tahmin edilen kız bebeği çevredeki vatandaşlara bırakıp kaçtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Adana'nın Yüreğir İlçesi Yeşilbağlar Mahallesinde 1206 Sokak'ta gece yarısı meydana gelen olayda iddiaya göre, kucağında bebek olan Suriyeli kadın, yanındaki diğer Suriyeli kadın ile tartışmaya başladı. Kadınlar daha sonra 5 aylık olduğu tahmin edilen bebeği, sokakta bulunan vatandaşların yanına bırakarak kaçtı. Yaşanan olay karşısında ne yapacaklarını şaşıran vatandaşlar, çocuğu alarak kadınların peşinden koştu ama yetişemedi. Vatandaşlar bunun üzerine durumu polise bildirdi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, bebeği alarak Köprübaşı Polis Merkezi'ne getirdi. Daha sonra polis merkezine gelen ambulans ile sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen minik bebek, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Vatandaşların polise verdiği ifadede, kadınların bebeğe bakma konusunda tartıştıklarını, anlaşamayınca da bebeği bırakıp kaçtıklarını anlattıkları öne sürüldü.

Polis, bebeği bırakıp kaçan iki Suriyeli kadını bulmak için çalışmalara devam ediyor.