Bebekler için Doll Park yatak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Pratikliği ve kolay kullanımıyla doğumdan itibaren annelerin tercihi olan ‘Doll Park Yatak’ şimdi kidycity.com’da 329 TL yerine 299 TL’ye satışta!
Park yataklar pratiklikleri ve çok fonksiyonlu oluşlarıyla ebeveynlerin bebekleri için tercih ettiği bir ürün. Katlayarak her yere taşıyabileceğiniz park yatakları tercih ederek, bebeğinizin yatağını ve oyun alanını dilediğiniz her yere götürmeniz mümkün. Doğumdan itibaren güvenle kullanılan yeni nesil park yataklar, pratiklikleri kadar canlı renkleri ve şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Doll Park Yatak kidycity.com’da 299 TL!
Yüz yıldan uzun süredir bebeklerinizi ve çocuklarınızı yılın dört mevsimi koruyan Doll, rengarenk ürünleriyle hayatınızı renklendirmeye ve kolaylaştırmaya devam ediyor. Tüm Doll ürünlerinde olduğu gibi ‘Doll Park Yatakları’ da dünya standartlarındaki normlara uygun ve sağlık güvencesi için gerekli olan tüm sertifikalara sahip. İki katlı kullanılabilme özelliği, kolayca her yere taşımanızı sağlayan tekerlekleri, alt açma ünitesi ve sallanabilme fonksiyonu Doll Park Yatakların öne çıkan özelliklerinden birkaçı. Üstelik şimdi Doll Park Yataklar kidycity.com’da 329 TL yerine sadece 299 TL!