Bekir Bozdağ'dan 'üç dönem' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti'deki üç dönem kuralıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bozdağ, "Ben şahsen üç dönem kuralının AK Parti içerisinde değişmesinden yana değilim" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - AK Parti'deki üç dönem kuralıyla ilgili bir değerlendirme de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. "Ben şahsen üç dönem kuralının AK Parti içerisinde değişmesinden yana değilim" diyen Adalet Bakanı Bozdağ, "Kendim de üç dönemi dolduran bir milletvekili olarak değişmesine ben kendi adıma olumlu bakmıyorum. Ama bunu milletimizin de iyi değerlendirdiğini görüyorum. Önümüzdeki zaman içerisinde Türkiye'nin demokratikleşmesi için bunun diğer partilere de örnek olması gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Youtube'un kapatılması

Twitter'ın erişime açılmasını ancak Youtube'un erişim engelinin devam etmesini de değerlendiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ şunları söyledi: "Youtube da Twitter da Türkiye'de hizmet sunan şirketler. Dolayısıyla onların da Türkiye mahkemelerinin kararlarına uyması yasal bir zorunluluktur. Umarız ki Türkiye'nin kanunlarını, Türkiye'nin mahkeme kararlarını tanırlar. Mahkemenin kararında ifade edildiği gibi suç olan içerikleri çıkarmak suretiyle Youtube'un Türkiye'de takibine bizzat Youtube yetkilileri imkan sağlarlar"

Bu konularda ilginizi çekebilir