Belediye başkanına bıçaklı saldırı

Alanya'ya bağlı İncekum beldesinin Belediye Başkanı Fahri Baysal, ağır yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ALANYA - Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinin Belediye Başkanı Fahri Baysal, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 07 NCS 07 plakalı özel otomobiliyle Okurcalar beldesinden İncekum beldesindeki evine giden MHP'li Belediye Başkanı Fahri Baysal (46), D400 karayolu Alarahan Kavşağı'nda, Fatih K'nın yanında durarak konuşmaya başladı. Baysal ile Fatih K. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih K, Belediye Başkanı Baysal'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Zanlı Fatih K, olayın ardından kaçtı.

Baysal ise ağır yaralı halde kullandığı otomobiliyle yaklaşık 1 kilometre ilerideki bir otele kadar giderek, buradaki güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

Daha sonra ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesine kaldırılan Baysal'ın vücudunda 17 bıçak darbesi tespit edildi.

İncekum'da üç dönemdir belediye başkanlığı yapan Fahri Baysal'ın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tutulduğu bildirildi.

Baysal'ın ifadesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Fatih K. ve yanında bulunan iki kişiyi, Alanya Şekerhane Mahallesi'ndeki bir evde gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.