BIC Angel Investments İzmir'de girişimciler ile buluşuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Melek yatırımcı BIC Angel Investments, 02 Mayıs Perşembe günü İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde 13.00-17.30 saatleri arasında girişimciler ile buluşuyor. 
 
2013 yılında beş projeye yatırım hedefi ile yola çıkan BIC Angel Investments Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de girişimcilerle bir araya geliyor. Etkinliğe katılım için  http://bicangelsembryonix.eventbrite.com/ adresinden kayıt yapılması gerekiyor. 30 Nisan Salı akşamı saat 20:00'a kadar etkinliğe kayıt olan girişimciler, projelerini kendilerine ayrılan süre içerisinde tanıtma imkânı bulacaklar.
 
Türkiye girişimcilik ile büyüyecek
Son zamanlarda gerçekleştirilen başarılı girişim örnekleri ile Türkiye'de girişimciliğe yönelik önemli bir eğilim olduğunu söyleyen BIC Angel Investments'ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Joachim Behrendt, 2013 başından bu güne 116 projeyi değerlendirdiklerini belirtti. Joachim Behrendt, elektronik ticaret, mobil çözümler, sosyal medya ve BT projelerine destek vermeyi hedeflediklerini, BIC Angel Investments olarak finansman sağlamanın yanında girişimcilere ihtiyaç duydukları her noktada danışmanlık sunarak hızlı ve sağlıklı büyümelerine katkıda bulunduklarını ekledi.