Bilgitaş, Mobil Servis hizmetini başlattı

Mobil Servis ekipleri, yedek parça ve sarf malzeme yüklü araçlar ile gün boyu sorumluluk alanları içinde hareket ederek hızlı çözüm sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bilgitaş Teknik Servis bünyesinde oluşturulan Mobil Servis ekipleri, yedek parça ve sarf malzeme yüklü araçlar ile gün boyu sorumluluk alanları içinde hareket ederek, müşterilerine hızla çözüm sağlıyor.

Japon Kyocera Mita şirketinin Türkiye yetkili distrübütörü Bilgitaş, Türkiye’de döküman yönetimi çözümleri ve hizmetleri sunuyor.

Bilgitaş'ın yeni uygulamasıyla Mobil Servis ekibi, diğer çalışanlar gibi Bilgitaş ofisine gitmek yerine, mesaisine akıllı cep telefonundaki uygulamadan o gün ilk gideceği müşteriyi belirleyerek başlıyor ve müşteriye doğru yola çıkıyor.

Araç takip sistemleri sayesinde Mobil Servislerin yerleri Bilgitaş Çağrı Merkezindeki LCD ekranlardan görülüyor. Gün içerisinde Bilgitaş Çağrı merkezine gelen servis talepleri, en yakın Mobil Servis ekibine yönlendiriliyor. Bu sayede İstanbul gibi ulaşım koşullarının zor olduğu bir şehirde 2 saat gibi kısa bir süre içinde yerinde servis hizmeti verilebiliyor.

Mobil Servis hizmetini pilot bölge seçilen İstanbul Avrupa yakasında başlatan Bilgitaş, sağlanan başarı üzerine bu hizmeti İstanbul Anadolu yakasında da uygulamaya geçirmiş olup, Mobil Servis adedini arttırmayı ve teknik servisini buna göre  yapılandırmayı planlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir