Bimeks 35. mağazasını açtı

Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk teknoport mağazasını Gaziantep Bedesten Alış Veriş Merkezi'nde açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Bimeks, Türkiye genelindeki 35. ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk teknoport mağazasını Gaziantep Bedesten Alış Veriş Merkezi'nde (AVM) hizmete açtı.

Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve Genel Müdür Arif Bayraktar'ın katılımı ile yapılan açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İndirimli teknoloji ürünü almak için sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa giren vatandaşlar, mağaza önünde kalabalık oluşturdu. İndirimden daha fazla müşterinin yararlanabilmesi amacıyla açılış ürünlerinin stoku yüksek tutuldu.

Açılışta müşterilerin güvenli ve sorunsuz alışveriş yapabilmeleri adına gerekli güvenlik tedbirleri alındı. Yapılan açılış sonrasında, alışveriş için mağazaya gelen müşteriler güvenlik görevlileri tarafından gruplar halinde mağaza içerisine alındı.

Müşterilerin içeriye girişi sırasında kısı süreli tartışmalar ve izdiham yaşandı. Ancak, güvenlik görevlileri aldıkları sıkı önlemlerle hem mağaza dışında toplanan vatandaşların hem de içeriye giren vatandaşların güvenli bir alış veriş yapmalarına imkan sağladı.

Bimeks'in 2010 yılı içindeki en büyük yatırımlarından, 1000 metre karenin üzerinde satış alanı olan Gaziantep Teknoport Mağazası'nda 200'ün üzerindeki teknoloji ürünü yüzde 60'a varan indirimlerle satışa sunuluyor. Bugün açılışı yapılan mağazada 15 gün süreyle indirimli satışlar devam edecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir