'Bir oy bu ülkenin geleceğini değiştirebilir'

CHP Grup Başkanvekili Özel, "Seçim gecesi belki sonuçlar şu şekilde gelecek. 25 milyon evet, 25 milyon 1 hayır oyu. O bir oy bu ülkenin geleceğini değiştirebilir." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Manisa'nın Salihli ilçesinde Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen 'Anayasa değişikliği ve referandum süreci' konulu panele katıldı.

Özel, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin kararsız oylarının 'hayır' oyuna doğru kaydığını ifade ederek, kararsızları 'hayır' oyuna ikna etmekte vatandaşlara büyük rol düştüğünü söyledi.

Kararsızların oranının ise yüzde 12-13 seviyelerine gerilediğini kaydeden Özel, "Ortada bir sandık var o sandık Türkiye sandığı. Seçim gecesi belki sonuçlar şu şekilde gelecek. 25 milyon evet, 25 milyon 1 hayır oyu. O bir oy var ya, belki senin okul bahçesinde son anda ikna ettiğin hayır oyu. Bir oy bu ülkenin geleceğini değiştirebilir, bu ülkenin rejimini kurtarabilir. Bugünden itibaren referanduma kadar hayır için, kararsızları ikna etmek için çalışan her biriniz, bu memleket için belki birer Seyit Onbaşı'sınız." ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir