BJK Bonus Card ile 3 milyon lira kaynak bekleniyor

Beşiktaş, Garanti ve DenizBank işbirliği ile çıkartılan BJK Bonus Card'ı taraftarların hizmetine sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Garanti Bankası ve DenizBank’ın işbirliği ile hayata geçirdiği BJK Bonus Card'ı taraftarların hizmetine sundu.

Kulüp, BJK Bonus Card için bankalarla 5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bir yıl içinde 100 bin, beş yılın sonunda 300 bin taraftarın BJK Bonus Card sahibi olmasını hedefliyor.

Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyacak olan ve 'classic', 'gold' ve 'platinum' olmak üzere üç tipte sunulan kartla yapılacak harcamalar sayesinde kulübe, yılda yaklaşık 3 milyon TL’lik kaynağın aktarılacağı tahmin edildi.

Gelir kaynağının artmasında yeni bir adım atıldı

Toplantıda konuşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, BJK Bonus Card ile kulübün gelir kaynaklarını artırmak için yeni bir adım daha attıklarını söyledi. Büyük bir ekonominin içinde olan kulüplerin, sponsorların desteği ile gelirlerini daha yukarı çekebildiklerini ifade eden Demirören, "Hayat Beşiktaş, Beşiktaş hayatsa, herkesin buna sahip çıkması lazım. Taraftarlarımız, BJK Bonus Card sahibi olarak hem kendileri kazanacaklar hem de ekstra bir ücret ödemeden kulübümüze katkıda bulunabilecekler" dedi.

Beşiktaşlılar, kulübe katkı sağlayacaklar

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ise Beşiktaş ile geçen Eylül ayında, koordinatörlüğünü üstlendikleri 75 milyon dolar tutarında kredi anlaşması imzaladıklarını söyledi. BJK Bonus Card sayesinde, Beşiktaş’la yapılan işbirliğini bir adım ileriye taşıdıklarını dile getiren Ateş, "Beşiktaşlılar, BJK Bonus’a sahip olarak kulüplerine önemli bir katkı sağlayacak. BJK Bonus’dan sağlanacak bu ek gelir, bankanın kendi payından kulübe aktarılacak.

Harcamanın bir bölümü kulübe kaynak olacak

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, hem Beşiktaş taraftarları, hem kulübün kazanacağı çok avantajlı bir kart yarattıklarını söyledi. Kart sayesinde, siyah beyazlı renklere gönül verenlerin takıma artık daha yakın olacağını belirten Sezgin, "Her Beşiktaşlının yapacağı harcamaların bir bölümü, kulübe kaynak olarak aktarılacak" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir