Blu-Express, Sabiha Gökçen'den Milano'ya uçacak

Uçuşlar Sabiha Gökçen Havaalanı ile Milano Malpensa Havaalanı arasında Cumartesi günü hariç her gün karşılıklı olarak yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İtalyan Blu-Panaroma Havayollarına bağlı Blu-Express, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Milano'ya uçuş başlattı.

Roma'dan sonra Milano'ya da uçuşa başlanması nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalya'nın İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi Leanardo Scardigno, bu uçuşların önemli bir başlangıç olduğunu belirterek "İtalya ile Türkiye arasında güçlü bir ticari bağ var. Blu-Express'in Milano'ya başlattığı uçuşlarla bu ticari bağ daha da kuvvetlenecek. Ticari açıdan İtalya, Türkiye'nin 5. büyük ortağı. Biz de bu uçuş ve ticari ortaklığa destek veriyoruz. İtalyan yatırımcıların Türkiye'ye yaptığı yatırımlar her yıl artmaktadır. İki ülke arasındaki ilişkiler daha da güçlenmeli" dedi.

Blu-Express Havayolu Ticaret ve Pazarlama Direktörü George Michalopoulos da 17 Aralık 2009 tarihinde Roma'ya uçuş başlattıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"İstanbul-Roma arasında gerçekleştirilen uçuşların sonuçlarından memnunuz. Sabiha Gökçen ve Roma arasında yaşadığımız başarıdan sonra geçen zaman içerisinde yeni bir hat koymaya karar verdik. Türkiye-İtalya arasında düşük maliyetli tek havayolu biziz. Uçuşlar önceki gün başladı. 1 Nisan 2010 tarihine kadar 44,99 eurodan satışa sunulan biletler ile 08 Nisan-30 Haziran 2010 tarihleri arasında seyahat edilebilecek. Uçuşlar Sabiha Gökçen Havaalanı ile Milano Malpensa Havaalanı arasında Cumartesi günü hariç her gün karşılıklı olarak yapılacak."

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın da Blu-Express'in 3 ay önce başlattığı Roma uçuşlarının gördüğü yoğun ilginin yeni rotalarının belirlenmesinde etkili olduğunu vurgulayarak, "Devam eden Roma uçuşlarının yanı sıra rakamsal verilerin getirdiği memnuniyet bizleri yeni rotalara yönlendirdi" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir