BMC'ler, CANbus'la tasarruf edecek

BMC, ürettiği araçlara FiloTürk'ün araç verimliliğinde avantaj sunan "CANbus" paketini entegre edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - BMC'den yapılan yazılı açıklamada, sistemin, BMC araçlardan oluşan filo sahibi işletmelere "el yakan" yakıt tüketiminden ve araç bakımından yüksek oranda tasarruf sağlayacağı belirtildi.

BMC'nin, üretim ve satış sonrası aşamasında müşterilerine sunduğu değerleri, Mobiliz Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemiyle artırdığı dile getirilen açıklamada, Mobiliz'in uzaktan kontrol (telematik) uygulamaları arasında yer alan CANbus destekli ürünlerin, temel olarak sürücü davranışlarını analiz ederek sürüş tarzının düzeltilmesini sağlayan nihayetinde de daha az yakıt tüketimi daha düşük karbon salınımı sağlayan bir teknoloji olarak öne çıktığı kaydedildi.

Açıklamada, araç üzerinde bulunan bir bilgisayar sistemi olan CANbus'ın, motor devir sayısı, toplam tüketilen yakıt, 100 kilometrede tüketilen ortalama yakıt ve depo yakıt seviyesi gibi çok sayıda bilgiyi takip ettiği ve online tüm diğer araç izleme fonksiyonları ile birlikte web tabanlı sistemi üzerinden raporladığı ifade edildi.

CANbus teknolojisinin sunduğu olanakların, BMC tarafından üretilen yeni nesil araçların alt yapısına entegre edileceği ifade edilen açıklamada, böylece araçlardan alınan verilerin, hem filo sahibi müşterilere, hem de BMC servislerine iletilebileceği belirtildi.

Açıklamada, BMC'nin, CANbus ile müşterilerinin araç ve filo yönetim gereksinimlerinin karşılanmasına ek olarak, araç bilgilerini online takip ederek kendi servisleri üzerinden müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet portföyünü de genişletmiş olacağı dile getirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir