BNG'den özel indirim

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
İSTANBUL - Anneler Günü'nde BNG'den anneler ve kızlarına özel indirim fırsatı.  Zamansız tasarımlarıyla her zaman sofistike ve avangart kadınların ilk tercihleri arasında olan BNG, bu önemli özel hediye alternatifleri sunuyor. Moda anlayışını yaşam stiline dönüştüren BNG, rahatlığın ön planda olduğu ilkbahar-yaz koleksiyonun yer alan tasarımlarında delikli dokulu, kendinden desenli, triko, deri kumaşlarının yanı sıra, oldukça spor bir kumaş olan şile bezinin kullanıldığı elbiseleriyle dikkat çekiyor.

Şıklığından vazgeçmeyen anneler ve kızları için

Modern, şehirli annelerle kızlarına dinamizm ve şıklık katan BNG, stili ayrıntıda gizlemiş olduğu tasarımlarıyla kendini keşfetmeyi seven herkesin yanında… Koleksiyonda öne çıkan tasarımlar;  omuzda ve sırttaki asimetrik kesimler, yerlere kadar uzanan etekler, bol pantolonlar, cazibeli elbiselerle gardıroplarda farklılık yaratıyor.
Ofis ortamından şık bir davete, hafta sonu aktivitelerinden sosyal yaşamın her anına kadar farklı ihtiyaç, zevk ve bedene hitap eden hediye seçenekleri sunan BNG, anneler ve kızlarına özel sunduğu BNG indirimi fırsatıyla, Anneler günü'nde annenizi mutlu etme imkanı sağlıyor.