Borfin'in yeni eğitimleri başlıyor

Yeni dönemde 'Şirket Değerleme Eğitimi', 'Mum Grafiklerle Teknik Analiz' ve 'Vob Temel Düzey Eğitimi' düzenliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Borfin (Borsa Finans ve Ekonomi Portalı) yaz eğitimleri kapsamında şirket yöneticileri, öğrenciler ve borsa yatırımcıları için yeni eğitimler düzenliyor. Ağustos ayında başlayacak olan eğitimler sonucunda katılımcılara sertifika verilecek.

Borfin (Borsa Finans ve Ekonomi Portalı), şirket yöneticileri, öğrenciler ve borsa yatırımcıları için “Şirket Değerleme Eğitimi”, “Mum Grafiklerle Teknik Analiz” ve “Vob Temel Düzey Eğitimi” düzenliyor.

Bu eğitimlerle katılımcılar ilgi duydukları alanlarda, piyasa profesyonellerinden teorik bilgilerin pratiğe uyarlanmasını, örnek uygulamalarla öğrenme imkanına sahip olacaklar.

Web tabanlı analiz paketleri ile desteklenen eğitimler Borfin (Borsa Finans ve Ekonomi Portalı) üzerinden verilecek. Bu eğitim sonrasında katılımcılar, işlem prosedürlerini ve piyasanın işleyiş mekanizmasını öğrenecek; zor şartlar altında karar verme yeteneklerini geliştirecekler.

Piyasanın deneyimli isimlerinden Ahmet Mergen (Mum Grafiklerle Teknik Analiz), Nuri Sevgen (Vob Temel Düzey Eğitimi- Bir ay süreli) ve Dr.Hünkar İvgen (Şirket Değerleme Eğitimi)  tarafından verilecek eğitimler yaklaşık 2 ay sürecek.

Katılımcılar bütün sorularına cevapları eğitmenlerden alabilecekleri gibi görüş ve önerilerini belirtebilecek, video üzerinden alınacak eğitimlere kullanıcılar istedikleri yerden erişebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir