Bozdağ: Ahlaksızca üretilmiş bir kaset

Adalet Bakanı Bozdağ, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına ilişkin, "Ahlaksızca üretilmiş bir kaset. Hukuk içerisinde hesabı sorulacak" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği  iddia edilen ses kaydına ilişkin bir açıklama yaptı. Bozdağ, "Ahlaksızca üretilmiş bir kaset. Hukuk içerisinde hesabı sorulacak" dedi.

Öte yandan, AK Parti Genel Sekreteri İpek, Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın aralarında geçtiği iddia edilen telefon görüşmelerine ilişkin  "AK Parti hukukçuları inceliyor, gereken adımlar atılacak" açıklamasında bulundu.

"AK Parti hukuçuları inceliyor"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın aralarında geçtiği iddia edilen telefon görüşmelerine ilişkin Başbakanlık açıklamasının ardından, bir açıklamada AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'ten geldi. İpek söz konusu görüşmelerle ilgili olarak "AK Parti hukukçuları inceliyor, gereken adımlar atılacak" dedi.

İpek ayrıca, 7 bin kişinin telefon dinlemesiyle ilgili olarak, HSKY'yı göreve çağırdı ve "Teftiş Kurulu marifetiyle gerçekler ortaya çıkarılmalı" ifadelerini kullandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir