British Airways'ten 65. yıl kampanyası

British Airways, Türkiye'deki 65. yılına özel kampanya ile İstanbul-Londra biletlerini tek yön her şey dahil 65 euro fiyatla satışa sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - British Airways 65. yıl dolayısıyla müşterileri için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İstanbul-Londra biletlerini tek yön her şey dahil 65 euro olmak üzere "özel" bir fiyatla satışa sunacak.

Türkiye seferlerine 17 Eylül 1946'da Londra-Ankara seferi ile başlayan British Airways'in Türkiye'deki 65. yılı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Avrupa ve Afrika Genel Müdürü Gavin Halliday, British Airways'in 92 yıllık köklü bir tarihçesi bulunduğunu ve Türkiye gibi hızlı büyüyen bir ülkede 65 yılı geride bırakmanın kendileri için önemli bir kilometre taşı olduğunu vurgulayarak, Türkiye'de hizmet verdikleri tarihten bu yana pazarda güçlü bir konumları bulunduğunu söyledi. Türkiye'nin büyük bir potansiyeli bulunduğunu ve bölgedeki etkisinin hızla arttığını belirten Halliday, "Burada olmaktan mutluyuz" dedi.

Kısa bir süre önce dünya çapında tanıttıkları ve British Airways markasını hem operasyonel hem de hedefler anlamında yeniden tanımladıkları "To Fly. To Serve" kampanyasının sunacağı yeniliklerden Türkiye'deki yolcularının da yararlanacağını ifade eden Halliday, British Airways'in bu kampanyası ile müşteri memnuniyeti için 5 yılda 5 milyar pound yatırım yapılacağını, bu yatırımın en büyük kısmının taşıtlara gideceğini bildirdi.

Halliday, kampanya dahilinde gerçekleştirilecek yenilikleri ise şöyle sıraladı:

"Yeni First Class için 6 ay içerisinde 3 adet Boeing 777-300 ERs daha British Airways filosuna eklenecek. Çok yakın bir gelecekte ilk Airbus A380 ve Boeing 787 Dreamliners uçakları British Airways filosuna dahil olacak. Her kabinde müşterilere kişiye özel içerik ve uygulamalar geliştirilecek. Kabin görevlileri, tüm müşterilere iPad kullanarak hizmet verecek. Bu hizmet bazı hatlarda başlatıldı. Hali hazırda kullanılmakta olan iPhone, Android gibi akıllı telefonlardaki uygulamalara ek olarak müşterilerimizin uçuşlarına anında bakabilecekleri uygulamalar da geliştirilecek."

Türkiye'de 65. yıla özel kampanya

British Airways, Türkiye'deki 65. yılına özel kampanya ile de, İstanbul-Londra biletlerini tek yön her şey dahil 65 euro olmak üzere "özel" bir fiyatla satışa sunacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini 17-23 Ekim 2011 tarihleri arasında en az bir cumartesi gecesi Londra'da konaklayacak şekilde satın almaları gerekiyor. Kampanya kapsamında satın alınan biletler 24 Ekim 2011-31 Mart 2012 tarihleri arasında kullanılabilecek.

Verilen bilgiye göre, British Airways, dünya çapında hizmet veren 3 bin 215 pilotu ve 226 uçağı ile dünya çapında 150 destinasyona uçuş gerçekleştiriyor. Her hafta İstanbul-Londra arasında 21 sefer düzenleyen şirket, geçen yıl sadece Türkiye'den yurt dışına 64 bini aşkın yolcu taşıdı.

Bu konularda ilginizi çekebilir