Bu ülkeyi hazmedemeyenler var

Başbakan Yardımcısı Arınç, Türkiye'nin dış politikadaki ve ekonomideki başarılarının hem içerde hem dışarda birilerini rahatsız ettiğini söyleyerek " Bu ülkeyi hazmedemeyenler var" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MANİSA - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MÜSİAD Manisa Şubesi'nin yeni hizmet binasının açılışı sonrası açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin başarısının birilerini rahatsız ettiğini söyleyen Arınç, yaptığı konuşmada, "Bu ülkeyi hazmedemeyenler var, parlayan bir yıldız gibi Türkiye. Dış politikadaki başarıları, iç politikadaki toplumsal barışı kurması, ekonomideki başarıları birilerini rahatsız ediyor, hem içerde hem dışarda" ifadelerini kullandı.

Arınç, "Bir milletvekili, yapacağı her hareketin hükümetimize, Başbakanımıza, partimize zarar verip vermeyeceğini düşünmek zorundadır. Zarar verecekse kendini feda edecek, zarar vermediğini düşünüyorsa, kendisine uygun olan davranışı da yapacak" diye konuştu.

Bülent Arınç: "Biz, esasen yolsuzlukların ayyuka çıktığı bir dönemde iktidara gelmiş ve kurulmuş bir partiyiz. Daha ilk günden '3 Y ile mücadele edeceğiz' dedik. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar" dedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir