Çelik hastaneye kaldırıldı

Çalışma Bakanı Faruk Çelik yoğun temposu nedeniyle tansiyonu düşerek hastaneye kaldırıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ŞANLIURFA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa kent merkezindeki 11 Nisan Stadyumu'nu da içine alan 41 bin metrekarelik alanın İl Özel İdaresi'ne devrine ilişkin protokolün imza törenine katıldı. Valilikteki protokolün ardından beraberindekilerle Şanlıurfaspor'un tesislerini ziyaret eden Bakan Çelik'in,  tansiyonu düştü. Makam aracıyla özel bir hastaneye giden Çelik'in, "yorgunluğa bağlı olarak tansiyonunun düştüğü" ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa'daki spor tesislerinin mevcut durumu ve yapılan yatırımlarla ilgili Bakan Çelik ve beraberindekilere brifing verdi.
 
Bakan Çelik, daha sonra yaptığı konuşmada 11 Nisan Stadyumu'nun yerine bir projenin uygulanıp, halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Bu konunun AK Parti'nin Şanlıurfa'da kamuoyuna duyurduğu "4 Yılda 400 Proje" taahhüdü içerisinde yer aldığını aktaran Çelik, söz konusu alana "11 Nisan Meydanı"nı yaptırmak için vaatte bulunduklarını hatırlattı. 2 aylık bir çalışmanın ardından alanın devir işleminin gerçekleştiğini aktaran Çelik, işlerin hızlanmasına katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a da teşekkür etti.
 
Konuşmanın ardından, Atatürk Bulvarı'nda yer alan ve mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğü'ne ait arazinin devrine ilişkin protokol Bakan Faruk Çelik'in huzurunda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç arasında imzalandı.
Törene, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Yahya Akman ve Abdülkerim Gök de katıldı.
 
Yorgunluktan tansiyonu düştü
Valilikteki protokolün ardından beraberindekilerle Şanlıurfaspor'un tesislerini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada kulüp yöneticileriyle görüştü.
Bu esnada tansiyonunun düştüğü öğrenilen Bakan Çelik, makam aracıyla özel bir hastaneye gitti. Çelik'in, "yorgunluğa bağlı olarak tansiyonunun düştüğü" ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Bakan Çelik'le birlikte hastaneye gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine, "Ufak bir tansiyon düşüklüğü meydana geldi. Onun da tetkik ve tahlillerini yapıyorlar. Allah'a şükür önemli bir şeyi yok. Gördüğünüz gibi kendisi de yürüyerek geldi zaten, biraz sonra da çıkar" dedi.
Bu konularda ilginizi çekebilir