Çeyrek finalde kuralar çekildi

Fortis Türkiye Kupası'nda ilk maçlar 28 Ocak'ta, rövanşlar ise 4 Şubat'ta oynanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi İstanbul'da yapıldı.

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimine, Futbol Federasyonu ve kulüp yetkilileri katıldı. Çeyrek finalde ilk maçların 28 Ocak'ta, rövanşların ise 4 Şubat'ta oynanacağı bildirildi.

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri şöyle oluştu:

Fenerbahçe-Bursaspor

Galatasaray-Sivasspor

Antalyaspor-Beşiktaş

Denizlispor-Ankaraspor

Takımlardan eşleştirmelere yorum

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Antalyaspor ile eşleşen Beşiktaş'ta, yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, rakibi eleyeceklerini iddia etti.

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Bursaspor ile eşleşerek şanslı bir kura çektiklerini söyledi.

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri İstanbul'da belli olurken, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'la 15 günde 3 kez karşılaşacaklarına dikkati çekti.

Ataköy Olimpiyatevi'nde yapılan kura çekimi sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Adnan Sezgin, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirtirken, ''İlginç eşleşmeler oldu. Sivasspor'la 15 günde 3 kez karşılaşacağız. İnşallah hava koşulları da futbolcu sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde olur. Zevkli müsabakalar olacak. Hak eden kazansın ve turu atlasın'' diye konuştu.

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, iddialı konuşarak, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakipleri olan Galatasaray'ı eleyeceklerini söyledi.