Chery, ikinci el otomobil sitesi açtı

İkinci el otomobil satın almak isteyenler, siteye üye olmadan otomobilleri inceleyebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mermerler Otomotiv'in distribütörlüğünü yaptığı Chery araçlarının ikinci el satım sitesi www.chery2el.com sitesi açıldı.

Mermerler Otomotiv açıklamasında, ikinci el otomobil satın almayı düşünenlerin siteye üye olmadan otomobillerin özelliklerini inceleyebileceği, araç tipi, modeller ve alt modellere göre ayrılmış otomobilleri arama seçeneğinden detaylı bir şekilde görülebileceği belirtildi.

Otomobil sayfasında otomobil ile ilgili teknik özellikler, resimler, fiyat, satıcıya (Mermerler Otomotiv A.Ş) mesaj gönderebilecek ve otomobilin ayrıntılı bilgilerine ulaşabilecek bağlantı linkleri bulunuyor.

Chery araçları www.chery2el.com aracılığı ile satmak için mesaj gönderme yeterli olacak.

Cherry 2 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak

Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Murat Mermer, Chery'nin Türkiye'de yapacağı yatırımlarla 2 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı.

Chery'nin 5. Bayi İletişim Toplantısı, Antalya'da yapıldı. Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Murat Mermer toplantıda yaptığı konuşmada, Chery'nin Türkiye'de fabrika kurması ile ilgili yatırım yapma konusundaki gelişmelerin ve fizibilite çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Hükümetin vereceği destekle ilgili son aşamaya gelindiğini ifade eden Mermer, "Chery'nin Türkiye'de fabrika kurması ile ilgili olarak yatırım konusundaki gelişmelerin fizibilite çalışmaları ve hükümetin vereceği destekle ilgili son aşamalara geldik. Konya, Adapazarı, Eskişehir başta olmak üzere pek çok ilden (yatırımı burada yapın) tarzında talepler geldi. Hangi ilde karar verilirse verilsin öncelikle Türk ekonomisi kazanacaktır. Niche, Change gibi modellerin yanı sıra Kimo'nun yeni versiyonunu Türkiye'de üreteceğiz. 2 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir