CHP Başakşehir ilçe binası açıldı

CHP İstanbul İl Başkanı Tekin, Başakşehir Tümsan 2 Sanayi Sitesi'ndeki ilçe binasının açılışına katıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL -  CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, bir gazetede yayımlanan belgeye ilişkin "Ortada bir belge var. Doğru mu, değil mi bilinmez. Doğruysa çok vahim, doğru değilse çok daha vahim" dedi.

Başakşehir Tümsan 2 Sanayi Sitesi'ndeki CHP Başakşehir ilçe binasının açılışına katılan Tekin, Başakşehir'de çok kararlı bir mücadele yürütüldüğünü ifade ederek, partililere 29 Mart seçimlerindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

"Kimileri bu seçimlerde çok para harcadı, CHP'nin tek sermayesi sizlerdiniz" diyen Tekin, bir siyasi partinin sadece seçimden seçime var olmaması gerektiğini belirtti.

CHP dışındaki partilerin seçim dönemi partileri olduğunu öne süren Tekin, şöyle konuştu:

"Bu partiler seçim dönemlerinde ortaya çıkar. Başarısız olduklarında kaybolurlar ama CHP hiçbir zaman kaybolmaz. CHP'de siyaset yapmak zordur ama onurlu bir iştir. Yarın seçim olacakmış gibi sokaklarda çalışmalıyız. Başakşehir'i çok az oyla kaybettik. Çalışmalarımıza, belki biraz daha erken başlasaydık, daha çok yol alabilirdik."

Taraf gazetesinde yayımlanan belge konusuna da değinen Tekin, "Ortada bir belge var. Doğru mu değil mi bilinmez. Doğruysa çok vahim, doğru değilse çok daha vahim. Sayın Başbakan, bu belgenin sonuna kadar gitmelisin. Belgenin sahte mi, gerçek mi olduğunu devlet araştıracak. Başbakan'ın, 'Genelkurmay Başkanı ile aramız iyi' demesi, başlı başına bir sorunu gösteriyor. Ortada son bir yıldır bir sürü belge dolaşıyor. Heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Konuyla ilgili getirilen yayın yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da Tekin, "Yayın yasağı da doğru değildir. Derhal belgenin nereden çıktığını, doğruluğunu, yanlışlığını tespit etmemiz lazım" yanıtını verdi.