CHP'de ilk hedef İstanbul

CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini devralan Oğuz Kaan Salıcı, 2014'teki belediye seçimlerinde İstanbul'u AKP'den almak için çalışacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, "Hedefimiz, 2014'teki belediye seçimlerinde başarı göstermek. Herkesi kucaklayan bir anlayışla, İstanbul'u yönetmeye talip olabilirsek, İstanbul'u alırız, Türkiye'yi Genel Başkanımıza hediye ederiz, Sayın Genel Başkanımızı başbakan yaparız" dedi.

CHP Merkez Yürütme Kurulu tarafından İstanbul İl Başkanlığına atanan Oğuz Kaan Salıcı, görevi, mart ayından bu yana iş başında bulunan Bahri Şahin'den teslim aldı.

Ortaya bir hedef koyacağını anlatan Salıcı, şöyle konuştu:

"Bu hedef belli. Önümüzdeki ilk seçim belediye başkanlığı seçimi. Hedefimiz İstanbul İl Örgütü olarak, 2014'teki belediye seçimlerinde başarı göstermek. Bu başarıyı ben tek başıma gösteremem. İstanbul'da 200 bin üyemiz var. Bu üyeler çalışırsa, İstanbul'u da alırız, Türkiye'yi de alırız. Bu 200 bin üyeyi motive edebilirsek, alırız. 200 bin kişilik bu büyük aileyi bir arada tutabilirsek, herkesi kapsayan, herkesi kucaklayan bir anlayışla İstanbul'u yönetmeye talip olabilirsek ve bunun kadrolarını ortaya koyabilirsek, İstanbul'u alırız, Türkiye'yi Genel Başkanımıza hediye ederiz, Sayın Genel Başkanımızı da başbakan yaparız. Benim buna inancım var."

Bu konularda ilginizi çekebilir