CHP'li meclis üyesi kazada öldü

Karabağlar İlçe Belediye CHP'li Meclis üyesi Latif Büyükdağ, Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki bir kavşakta kontrolünü yitirdiği otomobili ile beton bariyerlere çarptı. Ağır yaralanan Büyükdağ kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında, Bodrum- Söke Karayolu Yenidoğan Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir Büyükşehir ile Karabağlar İlçe Belediye Meclis Üyesi CHP'li Latif Büyükdağ yönetimindeki 34 NCR 51 plakalı otomobili ile Bodrum'dan İzmir'e doğru yola çıktı. Kalp krizi geçirdiği sanılan Büyükdağ, kontrolünü yitirdiği otomobille kavşaktaki beton bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen araçla yaralı Büyükdağ'ı görenler kazayı, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Büyükdağ'ı, ambulansla, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan CHP'li Meclis Üyesi Büyükbağ, kurtarılamadı. Kavşakta önceden de çok sayıda kazanın meydana geldiği belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Büyükbağ'ın kaza haberini alan yakınları, arkadaşları, partililer hastaneye akın etti. Ölüm haberi öğrenenler büyük üzüntü yaşadı. 3 çocuk babası olan Büyükdağ için 8 Haziran Pazartesi günü saat 12.00'de İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlenecek. Ardından da Narlıdere Cemevi'nde Büyükdağ için tören yapılacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir