Coca-Cola Belçika Yeni Fiat Doblo'yu seçti

Coca Cola Belçika, Fiat Group Automobiles ile imzaladığı anlaşma ile 120 adet Yeni Fiat Doblo Cargo satın aldı ve ilk parti araçlar teslim edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Coca Cola Belçika, Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve sınıfının en yenilikçi modeli olarak ön plana çıkan Yeni Fiat Doblo ile araç filosunu genişletme kararı aldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Coca Cola Belçika'nın Fiat Group Automobiles ile imzaladığı anlaşma ile 120 adet Yeni Fiat Doblo Cargo satın aldığı ve ilk parti araçlar teslim edildi.

Kilometre başına sadece 126 gram karbondioksit salınım değeri sunan 1.3 litre 90 HP'lik Multijet motorla donatılmış Fiat Doblo Cargo ile filosunu genişleten firmanın tercihinde Fiat'ın Avrupa'nın en çevreci araç filosuna sahip üreticisi olmasının da etkisi büyük oldu.

2010 yılında kademeli olarak Avrupa genelinde ve Türkiye'de satışa sunulmasıyla 60 bin adetten fazla satış başarısına imza atan Yeni Fiat Doblo'nun tercih edilmesinde başarılı ürün özellikleri kadar Fiat'ın Avrupa genelinde üst üste 3. kez en çevreci otomotiv üreticisi seçilmesi de büyük rol oynadı.

Avrupa'nın halen en çevreci otomotiv üreticisi unvanına sahip Fiat, bu başarısını Euro 5 normunu başarıyla karşılayabilen üstün teknolojili ve aynı zamanda ekonomik Multiair benzinli ve Multijet dizel motorlarıyla elde etti.

Ayrıca kademeli olarak Fiat markalı modellerde kullanılmaya başlanan Start/Stop sistemi gibi çevreci ve ekonomik tüketim sağlayan inovatif teknolojiler, filo alımlarında ön plana çıkan kriterlerden biri olan çevre hassasiyeti üstünlüğünü Fiat'a kazandıran unsurların başında geliyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir