Corendon, ISO 10002:2004 belgesi aldı

Havayolu şirketi sivil havacılık sektöründe "Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Sistemi Belgesi" aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Merkezi Antalya'da bulunan, Hollanda ve Belçika ağırlıklı olmak üzere çeşitli ülkelerden Türkiye'ye yolcu getiren Corendon Hava Yolları şirketi, sivil havacılık sektöründe "ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Sistemi Belgesi" aldı.

Corendon Genel Müdürü Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, sivil havacılık sektöründe kalite yönetimi uygulamalarında çığır açacak bir yeniliğe imza attıklarını bildirdi. Corendon Hava Yolları'nın ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Sistemi Belgesi'ni şirket merkezinde yapılan törenle aldıklarını belirten Karaer, "Türk sivil havacılık sektöründe bir ilk olan ve dünyada pek az örneğine rastlanan uygulama ile şirket, müşteri ilişkileri perspektifinde mükemmeli yakalamayı hedefliyor" dedi. 

Corendon Hava Yollarının, sivil havacılık sektöründe kalite yönetimi uygulamalarında çığır açacak bir yeniliğe imza attığını ifade eden Karaer, şunları kaydetti:

"Şirketimizi, müşteri memnuniyeti standartlarının, müşteri şikayetlerinin ele alınması süreçlerinin, etkin ve verimli bir şekilde tasarlanması ve sürdürülmesi için iyi bir kılavuz olarak tanımlanan ISO 10002:2004 belgesi ile taçlandırdık. Müşteri odaklı ve hizmet kalitesi konusunda duyarlıyız. Bureau Veritas'a verdikleri kılavuzluk desteklerinden dolayı minnettarız. Müşteri görüşleri ve şikayetleri şirketimiz için her zaman büyük önem taşıyor. ISO 10002:2004 belgelendirmesi bunun resmi bir göstergesidir. Müşteri odaklı, şeffaf, tutarlı, sistematik ve duyarlı bir müşteri şikayetleri yönetimi süreci uygulamak amacındayız."

Karaer, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Sistemi Belgesi'ni 180 yıldır sistem belgelendirme, eğitim, danışmanlık, uygunluk doğrulama, denizcilik, uluslararası ticaret ve ürün-personel belgelendirme alanlarında faaliyet gösteren Bureau Veritas Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti'nin Belgelendirme Müdürü Mahmut Genç'in elinden aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir