Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz nice badireyi, beraberliğine sarılarak geride bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde depremzede çocukları kabul etti. Erdoğan kabulde yaptığı konuşmada, "Deprem şehitlerimize ve onların emanetlerine vefamızı, Cumhuriyetimizin yeni asrını Türkiye Yüzyılı yaparak ödeyebileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki çocukları kabul etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: "Dün de Nurdağı'nda ve Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bir araya geldik. Deprem şehitlerimize ve onların emanetlerine vefamızı, Cumhuriyetimizin yeni asrını Türkiye Yüzyılı yaparak ödeyebileceğimize inanıyorum.

Milletimiz nice badireyi, saldırıyı, afeti, birliğine, beraberliğine sarılarak geride bıraktı. 6 Şubat depremlerinin izlerini de aynı şekilde sileceğiz."

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan depremzede çocuk da, "Cumhurbaşkanımızın yerinde olsaydım özellikle savunma sanayisine ve teknolojilerine ağırlık verirdim. Deprem bölgesinde evleri çok hızlı yaptırırdım. Uzay çalışmalarına ağırlık verirdim. Tıp alanındaki çalışmalara ağırlık verip kanser ilacının bulunmasını sağlardım" dedi.