Dassault Systemes, uzay ve havacılık şirketleriyle buluştu

"Havacılık, Uzay ve Savunma için PLM" toplantısında, Dassault Systemes'in uzay, havacılık ve savunma alanlarındaki strateji aktarıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA- Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) ve üç boyutlu modelleme çözümlerinin yazılım şirketi Dassault Systemes, uzay ve havacılık şirketleri ile biraraya geldi.

Dassault Systemes tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen "Havacılık, Uzay ve Savunma için PLM" toplantısına, uzay ve havacılık sektöründeki pek çok firmanın temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Dassault Systemes Türkiye Satış Müdürü Burak Süsoy, havacılık, uzay ve savunma endüstrisinde tasarım ile üretim sürecini kısaltmanın çok önemli olduğunu anlattı. Şirketlerin maliyetlerini düşürmenin ve ürünleri etkin yönetmenin de önemli olduğunu ifade eden Süsoy, Dassault Systemes'in "Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi-PLM" ile etkin çözümler sunduğunu dile getirdi.

Toplantıda Dassault Systemes'in uzay, havacılık ve savunma alanlarındaki strateji aktarıldı. Daha sonra, Airbus ile Dassault Systemes'in yaptığı işbirliği hakkında katılımcılara bilgi verildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir