Değişimin Liderleri, İstanbul'da buluşacak

Farklı ülkelerde değişime önderlik yapan liderler, devlet adamları, ruhani liderler, ekonominin küresel aktörleri, akademisyenler ve bürokratlar, İstanbul'da buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - "Değişim Liderleri Zirvesi", 14-15 Mart 2011 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

Yapılan açıklamaya göre, farklı ülkelerde değişime önderlik yapan liderler, devlet adamları, ruhani liderler, ekonominin küresel aktörleri, akademisyenler ve bürokratlar, İstanbul Üniversitesi (İÜ) ile Türk Gelecek Araştırmaları Vakfının (TÜGAV) ortaklaşa düzenlediği zirvede buluşacak.

Kıtaları ve kültürleri birleştiren İstanbul'da gerçekleştirilecek olan zirve ile dünya liderlerinin her yıl Türkiye'de bir araya geldiği, küresel ve bölgesel işbirliğine yönelik farklı görüşlerin gündeme getirildiği, dünyanın gelecek öngörülerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı etkin ve sürekli bir platform oluşmasına olanak sağlanacak.

Zirve, önemli katılımcılarıyla Türkiye'yi, dünya politikalarının tartışıldığı, sorunların ve çözümlerin müzakere edildiği bir merkez olarak konumlandırmanın yanında farklı inanç, kültür ve milletlerle iç içe bir coğrafyada yer alan Türkiye'nin eşsiz bir uzlaşma zemini olma yolunda ilerlediğine vurgu yapacak. Zirve ayrıca Türkiye'nin, küresel ve bölgesel etkinliğine katkı sağlayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir