Demirdöküm'e 380 milyon euro yatırdı

Demirdökümü satın alan Vaillant 2007'den beri yatırımlarına devam ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, Vaillant Grubu olarak DemirDöküm'ü satın aldıkları 2007 yılından itibaren, 4 yılda 380 milyon euro yatırım yaptıklarını söyledi.

Grosser, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yenilenen DemirDöküm mağazasının açılışında yaptığı konuşmada, kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini belirterek, DemirDöküm'de önemli ve büyük değişimler yaşandığını kaydetti.

DemirDöküm'ün Türkiye genelinde sektöründe en yaygın servis ağına sahip şirket olduğunu ifade eden Grosser, "Başarılı olmak için kaliteli ürünleri kaliteli servis anlayışıyla tüketicilere sunmak şart. Şu anda DemirDöküm 57. yılında Türkiye'de yeni olan teknolojilere devam ederek, yenilenebilir enerjilerin önünü açarak ve yeni yatırımlar yaparak yoluna devam ediyor. Vaillant Grubu olarak DemirDöküm'ü satın aldığımız 2007 yılından itibaren, 4 yılda 380 milyon euro yatırım yaptık. 3 tane yeni fabrika kurduk. Hem solar, hem klima, hem de kombi fabrikaları oluşturduk" dedi.

DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna ise kurulduğu yıldan bu yana ısıtma-soğutma sektörünün lider ve öncü markası DemirDöküm'ün ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanan bir marka olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Grosser, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz ile açılış kurdelesini kesti.

Bu konularda ilginizi çekebilir