Denizbank Ege Orman Vakfı'na destek oldu

Denizbank aracılığıyla Ege Orman Vakfı'na yapılan bağışlardan masraf alınmıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DenizBank, Orman Haftası vesilesiyle, Egeli müşterilerine özel Açıkdeniz İnternet şubesinden Ege Orman Vakfı'na destek kampanyası başlattı.

Denizbank'tan yapılan açıklamada, bankanın, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde önemli bir kampanyaya daha imza attığı vurgulanarak, DenizBank'ın, daha önce Ocak ayında Açıkdenizden MTV ödemeleri için yaptığı Doğa Dostu kampanyaya bölgesel bir boyut kattığı belirtildi.

Ağaç dikme, ormanları koruma ve yeşil bilincini toplumun her kesimine yayma ilkesi ile kurulmuş olan Ege Orman Vakfı'na bağış yapmak isteyen müşterilerine Açıkdeniz İnternet Şubesi üzerinden de bağış yapabilme imkanı tanıyan DenizBank'ın, böylelikle Ege ormanlarının korunmasına yönelik atılan adımlara destek olduğu ifade edildi.

DenizBank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, yaptığı değerlendirmede, Orman Haftası vesilesiyle yeşil Egenin gelecek nesillere de aktarımı için yapılacak çalışmalara destek olmak istediklerini belirterek, "Müşterilerimizin Ege Orman Vakfı'na Açıkdeniz İnternet Şubesi üzerinden de kolay bir şekilde bağış yapabilmelerine imkan tanıdık. Müşterilerimizi de bu konuda bilgilendirdik" dedi.

Ege Orman Vakfı'na yapılan bağışlardan masraf alınmadığı kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir