Derbiden gol sesi çıkmadı

Beşiktaş ile Galatasaray'ın Fiyapı İnönü Stadı'nda karşılaştığı sezonun ikinci derbisinde iki takım da birer puan paylaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'deki derbi karşılaşmasında iki ezeli rakip berabere kalırken haftanın galibi Fenerbahçe oldu. Beşiktaş ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, 11. hafta sonunda puanını 19'a yükseltirken, ligde kendine ikinci sırada yer buldu. Beşiktaş ise bu beraberlikle puanını 18'e çıkararak, 11. haftayı gol averajıyla 6. sırada kapattı.

Derbi maçta Galatasaray'ın performansı en dikkati çeken isim olan kaleci Muslera, kalesini kapatmayı başardı.

Takımının Beşiktaş karşısında puan almasına gerçekleştirdiği kurtarışlarla büyük katkı sağlayan Muslera, deplasmanda son 4, üst üste de son 3 lig maçında kalesinde gol görmemiş oldu.

İnönü Terim'in kabusu oldu

Galatasaray'ın başında ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan Fatih Terim, henüz Dolmabahçe'de ezeli rakip Beşiktaş'a karşı lig galibiyeti göremedi.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda yaptığı 7 lig maçından 2'sini yitirdi, 5'inde berabere kaldı, hiç galip gelemedi.

Dolmabahçe'de kayıplar artıyor

Beşiktaş, bu beraberlikle Fiyapı İnönü Stadı'nda oynadığı son 4 lig maçında 3. kez puan kaybetti.

Dolmabahçe'deki son 4 sınavında sadece Sivasspor'u yenebilen siyah-beyazlı ekip, Kayserispor'a 2-0 yenildi, Fenerbahçe ile 2-2, Galatasaray ile de 0-0 berabere kaldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir