Doğan: Varlık satış süreci devam ediyor

Holding'den yapılan açıklamada sürecin normal seyrettiği, basındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Doğan Yayın Holding A.Ş, medya varlıklarının satışı sürecinin devam ettiğini, mevcut durum itibariyle bu konuda şirket tarafından kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek herhangi bir gelişme ve durumun bulunmadığını bildirdi.

Doğan Yayın Holding'in, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, "medya varlıklarının" satışı süreciyle ilgili medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Şirketimiz bünyesinde faaliyet gösteren 'medya varlıkları'nın satışı sürecinin durduğu yönünde bazı medya organlarında yer alan haberler, yalan, yanlış, yanıltıcı ve mesnetsiz olup hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimiz ile herhangi bir ilgisi bulunmayan söz konusu haberler, kamuoyunu ve otoriteleri yanlış yönlendirmeye, Grubumuzun itibarını sarsmaya, potansiyel alıcıları olumsuz etkilemeye yönelik, maksatlı olarak değerlendirilmektedir.

Medya varlıkları'nın satışı süreci devam etmekte olup; mevcut durum itibariyle bu konuda şirketimiz tarafından kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek herhangi bir gelişme ve durum bulunmamaktadır. Bu vesile ile şirketimiz kaynaklı olmayan haber ve söylentilere kesinlikle itibar edilmemesi hususunu tekrar hatırlatmak isteriz."

Bu konularda ilginizi çekebilir