Dolmabahçe ofisi önünde intihar teşebbüsü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir dizi resmi görüşme gerçekleştirirken ilginç bir intihar girişimi yaşandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir dizi resmi görüşme gerçekleştirirken ilginç bir intihar girişimi yaşandı. 
 
Beşiktaş’ta bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi’nin yanında isminin Mesut Çelik olduğu öğrenilen bir kişi ellerini plastik kelepçe ile bağladıktan sonra denize atlayarak intihar etmek istedi. Denize atlayan vatandaşı Başbakan Erdoğan’ı korumakla görevli bir Çevik Kuvvet polisi kurtardı. 
 
Mesut Çelik isimli bir vatandaş cebinden çıkardığı plastik kelepçe ile ellerini bağlayarak kendini denize attı. O sırada Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde görevli bir polis memuru denize atlayarak intihar girişiminde bulunan Mesut Çelik’e müdahale etti. Diğer polislerin ve vatandaşların yardımı ile karaya çıkartılan Çevik’in elindeki plastik kelepçe kesildikten sonra olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Mesut Çelik’in intihar girişiminin sebebi hakkında herhangi bir bilgi edinilemedi.