Dünya rekortmeni yeni yüzücüler yetiştirecek

Türkiye ve Avrupa'da çok sayıda şampiyonluklar kazanan milli sporcu Devrim Cenk Ulusoy, yeni yüzücüler yetiştirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ÇANAKKALE  - Sualtı sporlarında 2 dünya şampiyonluğu olan, 8 dünya rekorunun sahibi, Türkiye ve Avrupa'da çok sayıda şampiyonluklar kazanan milli sporcu Devrim Cenk Ulusoy, yeni yüzücüler yetiştirecek.

Milli sporcu, spor yaşantısında sponsoru da olan Kolin Hotel'de açtığı yüzme kursunda, haftada 4 gün, birer saat olmak üzere çocuklara yüzme dersleri verecek.

Ulusoy, kursta, zeki, çevik, ahlaklı ve yurt dışında Türk vizyonunu taşıyan gençleri yetiştirmeyi planladıklarını söyledi. Kursa katılanlara haftada 4 gün birer saat olmak üzere yüzme dersleri vereceğini belirten Ulusoy, "Benim kara idmanlarım da bunun içerisinde yer alacak. İlerleyen zamanlarda nefeslenme ve yoga dersleriyle beraber yüzmenin alt yapısını oluşturacağız. Burada Kolin Hotel'in spora bakış açısını da anlamış oluyoruz. Ben de kendim gibi yeni yüzler çıkartarak, ismimin devam etmesini sağlayacağım" dedi.

Dünya dalış şampiyonu olduğunu belirten Ulusoy, kursta, 4 yaşından 12 yaşına kadar olan çocuklara yüzme öğreteceğini bildirdi.

Genellikle oyun içerisinde eğitme taraftarı olduğunu ifade eden Ulusoy, "O yaş guruplarını yavaş yavaş toplumsal hizmete alıştırarak, eğitime devam etmeyi düşünüyoruz. Böyle bir kombinasyon içerisinde de çok değerli sporcular çıkartacağımızı ümit ediyorum. Ben 39 yaşındayım ve hala daha spor hayatımı devam ettiriyorum. Hala dünya rekorları denemeye devam ediyorum. Gençlerimiz de bu yaşlara geldiğinde spor hayatına devam edip, hem Türkiye'yi hem de şanlı bayrağımızı göklerde dalgalandırıp, vizyonumuzu geniş tutmamızı sağlayacaktır" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir