Dünya şirketleri hedef büyüttü

Anadolu Üniversitesi ile dünyaca ünlü İngilizce eğitim sistemi olan toucshtone serisiyle işbirliği yapan Dünya Aktüel, 2012'de yeni lojistik merkezler devreye almayı planlarken, Dünya Süper Dağıtım ise dijital medyanın dergi okuma alışkanlığı üzerindeki e

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Dünya Süper Dağıtım AŞ'nin yıllık bayi ve Dünya Aktüel AŞ.'nin yıllık olağan genel toplantısı, Güral Sapanca Wellness & Convention'da gerçekleştirildi.

Dünya Süper Dağıtım AŞ.'nin toplantısına Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdem Top, Dünya Süper Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Öztepe Gülleroğlu, Dünya Süper Dağıtım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Sipahioğlu, bölge müfettişleri, temsilciler ve başbayiiler katıldı.

Yabancı gazete, dergi dağıtım pazarında lider olan kuruluşun, bayi toplantısında, 2011 yılı değerlendirildi, turizm beklentileri doğrultusunda 2012 hedefleri belirlendi. Gazete okuma alışkanlıklarını hızla değiştirmekte olan dijital medyanın dergi okuma alışkanlıkları üzerindeki etkisinin sınırlarının ele alındığı toplantıda, izlenecek yeni stratejiler masaya yatırıldı.

Dünya Aktüel AŞ.'nin yıllık olağan genel toplantısı da Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent ve Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdem Top'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Dev proje hayata geçirildi

2011 yılı başarıları ve 2012 yılı için plan ve projeksiyonların gözden geçirildiği toplantıda, Dünya Aktüel AŞ Genel Müdürü Tuncay Koru, tüm satış pazarlama ekibi ve bölge temsilcileri hazır bulundu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi uzaktan eğitim programının en yeni ve en önemli parçası olan İngilizce eğitim programı Cambridge University Press'in, dünyaca ünlü eğitim sistemi olan toucshtone serisi ile faaliyete geçti.

Her yıl 750 bin öğrenciye TRT Okul kanalındaki görsel desteklerle uzaktan İngilizce öğrenme imkanı sağlayan dev proje, Dünya Aktüel AŞ'yi ve Cambridge University Press'i Türkiye'de sektör liderliğine taşıdı. Ayrıca yine dünyaca ünlü Klett, Cideb Blackcat markaları başta olmak üzere tüm yabancı dillerde öncü konumundaki Dünya Aktüel, 2012 sezonunda da pazar liderliğini korumayı hedefliyor.

Dünya Aktüel'in 2012 yılı ilk çeyreğinde hayata geçirecek yenilikler arasında, bin 300 metrekarelik yeni ve son teknolojileri içeren kitap depolama ve lojistik merkezinin devreye alınması, Ankara bölge ofisinin yeni kadrosu ve yeni adresinde faaliyete geçmesi, Antalya ve İzmir bölgelerinin teacher trainer seviyesindeki yeni temsilcilerle desteklenmesi yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir