'Durmak yok yola devam'

Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Osman Aşkın Bak'a devredecek olan Kılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan başkanlığında ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın koordinesinde hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Osman Aşkın Bak'a devredecek olan Akif Çağatay Kılıç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni Bakanlar Kurulu'nun ülke ve millete hayırlı olmasını temenni etti.

Tüm Bakanlara çalışmalarında başarılar dileyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Rize milletvekilimiz Osman Aşkın Bak'a, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde başarılar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın takdirleriyle vazife aldığımız günden bu yana aşkla, şevkle milletimize hizmet ettik. Bizlerden güvenini ve desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizi her zaman bağrına basan ve destekleyen Samsunlu kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Samsun, partimiz ve milletimiz için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın koordinesinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam."