Düzce'de Siemens Çağrı Merkezi açıldı

Düzce'de açılan çağrı merkezinde ilk aşamada 300 kişi istihdam edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜZCE - Siemens A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Gelis, Düzce'de açılan çağrı merkezinde ilk aşamada yaşları 20 ila 29 arasında değişen 300 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.

Siemens AŞ. Genel Müdürü Hüseyin Gelis, Simens IT Çözümleri ve Hizmetleri Operasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Projede ilk aşamada yaşları 20 ila 29 arasında değişen 300 genç çalışacak. Sayıyı ihtiyaçlara göre ileride daha da arttırmayı planlıyoruz. Başta Düzce ekonomisine, toplamda Türkiye ekonomisine katkısı olabilecek yeni bir projeye imza atmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Düzce Valisi Bülent Kılınç da yapılan yatırımın önemini vurgulayarak, Simens'e bu yatırımından dolayı teşekkür ederken, bu yatırımın artık Siemens firmasının değil Düzce'nin ve burada çalışanların olduğunu ifade etti.

Açılış törenine Düzce Valisi Bülent Kılınç, Siemens AŞ Genel Müdürü Hüseyin Gelis'in yanı sıra AK Parti Düzce Milletvekilleri Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, TSO Başkanı Metin Büyük ile çok sayıda davetli katıldı.