EBS Almanya'nın en iyi ticaret lisesi seçildi

EBS, uluslararası işverenlerin katılığı QS Employers' Choice'un sıralamasında Avrupa'nın en iyi 30 ticaret lisesinde biri oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Frankfurt’ta faaliyet gösteren EBS Business School, uluslararası İK yöneticileri tarafından Almanya'nın en iyi ticaret lisesi seçildi.

Uluslararası işverenlerin katılığı geçen haftaki QS Employers' Choice'un sıralamasına göre, EBS Business School Almanya'nın en iyi, Avrupa'nınsa en iyi 30 ticaret okulundan birisi oldu.

Eğitim şirketi olan QS tarafından yayımlanan Employers' Choice'un sıralaması, MBA mezunlarını işe almayı hedefleyen uluslararası işverenlerin hâlihazırda tercih ettiği 200 ticaret okulunu belirliyor.

Liste, dünya genelinde İnsan Kaynakları yöneticileri ile eleman alımından sorumlu bölüm müdürlerinin oluşturduğu 5007 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yıllık anketten derleniyor.

54 bin euro maaşla işe başlıyorlar

EBS Business School (EBS) 1971'de kuruldu. Okul, lisans eğitiminden idari eğitim seviyesine kadar tüm eğitim programları İngilizce veriyor.

Okul, üç ila beş yıl iş deneyimine sahip kişiler için sağlık hizmetleri yönetimi MBA programının da dahil olduğu üç ayrı MBA programı sunuyor.

Aynı şekilde, iki yıllık iş deneyimine sahip profesyoneller için İş Geliştirme yüksek lisans programı ve yedi adet iş öncesi yüksek lisans derecesi programı sunuluyor.

Okulun mezunları ortalama 54.000 Euro maaşla işe başlıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir