Eczacıbaşı CEO'su sahnede

Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte Karamercan, sahneye kovboy şapkasıyla çıkarak gitar çaldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte ''CEO Club'' üyeleri sahne aldı.

Conrad Otel'de, ev sahipliğini Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ile Capital ve Ekonomist dergilerinin Yayın Direktörü Rauf Ateş'in yaptığı gecede ilk olarak Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, İstventures Kurucusu Zafer Parlar ile Pamir&Soyuer Danışmanlık ortaklarından Firuz Soyuer'in yer aldığı ve geceye özel olarak kurulan grup Jazz&Co sahneye çıktı. Binbaşgil, grupta piyano çaldı.

Gecede daha sonra Türkiye Vodafone Vakfı tarafından desteklenen ve Düşler Akademisinde eğitim gören sosyal dezavantajlı gençlerin oluşturduğu ''Social Inclusion Band'' sahneye çıktı.

Grup Ecza Dolabı

Gençlerin performansının dikkat çektiği gecede, Social Inclusion Band'in ardından Eczacıbaşı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Erdal Karamercan, Eczacıbaşı Koramiç Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Hüseyin Bilmaç ile Eczacıbaşı çalışanlarından oluşan grup ''Ecza Dolabı'' sahneye çıktı.

Sahneye kovboy şapkasıyla çıkarak gitar çalan Karamercan, bazı şarkıları da seslendirdi. Karamercan, grubun Santana'dan söylediği ilk parçasını esprili bir şekilde ''İnsanlık için, barış için söylüyoruz, batsın bu dünya'' diyerek anons etti. Grup, sahnede Rolling Stones, Tanju Okan, Mazhar, Fuat, Özkan, Yüksek Sadakat, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu gibi birçok sanatçıdan parçalar seslendirdi.

Ecza Dolabı'na ayrıca, Akbank Genel Müdür Vekili Binbaşgil ile eski Toyota Genel Müdürü İbrahim Orhon da bazı şarkılarda eşlik etti. Gecede son olarak Yonca Lodi sahne aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir