Eczacıbaşı'nın Ormanada partneri Koray İnşaat

Gurubun, Zekeriyaköy'deki Ormanada projesinin üst yapı işlerini Koray İnşaat yürütecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, Zekeriyaköy'de yapımını sürdürdüğü Ormanada projesi için çözüm ortağı olarak Koray İnşaat ile el sıkıştı. Koray İnşaat, projenin üst yapı işlerinin sorumlusu oldu.

Ormanada'da gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve Eczacıbaşı Holding Mali İşler Grup Başkanı Sacit Basmacı, Koray İnşaat'ın her zaman kendileri için "özel bir iş ortağı" olduğunu ifade ederek, Ormanada'nın üst yapı çözüm ortağı olarak Koray İnşaat ile el sıkıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Koray İnşaat Genel Müdürü M. Şamil Çapar da Eczacıbaşı topluluğu ile uzun yıllardır devam eden çalışmalarını Ormanada gibi "son derece ayrıcalıklı" bir projede yeni bir boyuta taşıdıkları için çok heyecanlı ve gururlu olduklarını kaydetti.

Eczacıbaşı Holding A.Ş. ile Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş'nin sahibi olduğu arazide Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından yapımı sürdürülen Ormanada, şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada sunuyor. Proje, şehir planlama, mimari tasarım ve peyzaj mimarisi alanında uluslararası bilgi ve deneyime sahip Torti Gallas and Partners, Kreatif Mimarlık, Rainer Schmidt Landscape Architects ve alt yapı çözümlerinde Tekyol Plus işbirliğiyle hayata geçiyor.

Ormanada projesi, 187 adet 5 farklı tip villa, 83 adet 6 farklı tip sıra ev, 25 dönüm yeşil alan, 2 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı ve 5 dönüm doğal bostan alanından oluşuyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir