Ege'de arterler duble yol oluyor

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Bakanlığımız gerekli ödemeleri zamanında, ilgili kurumlara gönderdi. Para akışı yolunda, yol çalışmaları da verimli şekilde devam ediyor." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

MUĞLA - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ege Bölgesi'ndeki 10 ilde bulunan önemli arterlerin duble yol olacağını söyledi.

Bakan Atalay, Muğla Valiliği Vali Özer Türk Toplantı Salonu'nda düzenlenen "Bölge İlleri Bölünmüş Yol Çalışmalarının Değerlendirilmesi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Ege Bölgesi'nde yapılan duble yol çalışmalarında, bölgede görev yapan Valilerin büyük katkısının olduğunu söyledi. Ege Bölgesi'nde duble yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Atalay, şöyle konuştu:

"Ege Bölgesi'nde 10 ilimizde bulunan önemli arterler tamamen duble yol oluyor. Çalışmalar bu sene bitmiş olacak. Duble yol yapılması gereken bazı yerler kaldı. Bu konu ülkemiz turizmi açısından çok önemli. Turizmin en önemli unsurlarından biri güvenli yollardır. Yolların yapılması için Ulaştırma Bakanlığımız gerekli ödemeleri zamanında, ilgili kurumlara gönderdi. Para akışı yolunda, yol çalışmaları da verimli şekilde devam ediyor."  

Bakan Atalay, daha sonra, AK Parti Muğla Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı. Atalay burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Seçimler, demokrasinin en güzel unsuru ve olmazsa olmazıdır. Onun için her seçim vatandaşımız için bir imkandır. Tüm çabamız, seçimlerin huzur içinde geçmesi, adaylar ve partilerimizin özgürce, rahat bir şekilde seçim çalışmalarını yapmasıdır. Vatandaşlarımız, adayları ve partileri dinlesin ve özgürce oylarını kullansınlar. Hiç kimse, kimseyi rahatsız etmesin. Seçim kampanyasına engel olunmasın."

İçişleri Bakanı Atalay, açılışın ardından Muğla AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.