Egeli ihracatçılara ödül

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, ihracatta 2 milyon dolar barajını aşan 83 firmayı ödüllendirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İZMİR - Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (EHKİB), ihracatta 2 milyon dolar barajını aşan 83 firmayı ödüllendireceği bildirildi.
EHKİB'den yapılan yazılı açıklamada, perşembe günü Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirilecek "2011 Yılı Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatının Yıldızları Ödül Töreni"nde, 83 ihracatçı firmanın ödül alacağı belirtildi.
Bu yıl ikinci kez düzenlenecek etkinlikte, yıllık 100 milyon doların üzerinde ihracat yapan firmalara özel ödül verilecek. 50-100 milyon dolar arası ihracat yapan ihracatçı firmalar platin, 10-50 milyon dolar arası ihracat yapanlara altın, 5-10 milyon dolar arası ihracat yapanlara gümüş ve 2-5 milyon dolar arası ihracat yapanlara ihracat yapan EHKİB üyelerine ise bronz madalya ile ödüllendirilecek. Ayrıca en eski ihracatçı üye firmaya ve yeni bir pazara ihracat yapan bir üyeye, özel ödül verilecek.
EHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, hazırgiyim ve konfeksiyon sektörünün ihracat ve istihdamda lokomotif sektörlerin başında geldiğini belirterek, sektörlerinde ihracatçı firmaların çoğunluğunu KOBİ'lerin oluşturduğunu, ödüllerin üyelerinin moral değerlerini yükselttiğini ve motivasyonlarını artırdığını ifade etti.
Birlik üyesi 1 milyon dolar üzeri ihracat yapan 125 üyeleri bulunduğuna dikkati çeken Kızılgüneşler, "Ege Bölgesi'nde küçük ve orta ölçekli firmalarımızın özverili çalışmaları ile 2,5 milyar doların üzerinde hazırgiyim ve konfeksiyon ürünleri ihracatı yapılıyor. Bu özverili çalışmanın takdir edildiğini göstermek istiyoruz" görüşünü bildirdi.
Bu konularda ilginizi çekebilir