Emet Bor İşletmesi 110 işçi alacak

Adayların başvuruları, Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Kütahya İl Müdürlüğünce 15 Kasımda mesai bitimine kadar kabul edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KÜTAHYA - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Kütahya'nın Emet ilçesinde faaliyet gösteren Emet Bor İşletmesinde istihdam edilmek üzere 110 işçi alınacak.

Edinilen bilgiye göre, Emet Bor İşletmesince inşaatına devam edilen ikinci borik asit ünitesi, gelecek yılın ilk üç ayı içerisinde üretime başlayacak.

İkinci borik asit ünitesinde çalıştırılacak toplam 110 işçi için adayların başvuruları, Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Kütahya İl Müdürlüğünce 15 Kasımda mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Lise ve dengi ortaöğretim kurumlarından mezun adaylar arasından elektrik branşında 7, kimya branşında 60, metal branşında 5, tesviye ve bilişim teknolojisi branşlarında birer olmak üzere 74 kişi, meslek yüksekokullarının önlisans programları mezunları arasından ise kimya branşında 21, maden branşında 6, makine, bilgisayar, otomasyon, elektronik branşlarında ikişer, elektrik branşında bir olmak üzere 36 kişi istihdam edilecek.

2008'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) ilgili puan türlerinde en az 60 puan alan ve Kütahya il merkezi ya da ilçelerinde ikamet eden kişilerin müracaat edebileceği işçi alımıyla ilgili ayrıntılı bilgiye, İş-Kur'un ''www.iskur.gov.tr'' internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir