Erdemir, satış-pazarlamayı yeniden organize etti

'Genel Müdür Yardımcılığı' iptal edildi, 'Grup Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' kuruldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Yönetim Kurulu, ERDEMİR Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığının reorganize edilerek, ERDEMİR Grup Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü olarak yeniden yapılandırılmasını kararlaştırdı.

ERDEMİR'in, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında yapılan düzenleme hakkında bilgi verildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"Şirketimiz (ERDEMİR) Yönetim Kurulu'nun 12 Temmuz 2010 tarih ve 9053 sayılı kararı ile ERDEMİR Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı reorganize edilerek, 'ERDEMİR Grup Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' olarak yeniden yapılandırılmış olup, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza'sına bağlı olarak faaliyet göstermesine karar verilmiştir.

Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı kadrosu iptal edilmiştir. ERDEMİR Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Günhan Beşe, Genel Müdür Müşavirliği'ne atanmıştır. Yeni ihdas edilen ERDEMİR Grup Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü kadrosuna ise Mustafa Ayhan Kalmukoğlu vekaleten atanmıştır.

Ayrıca, Şirketimiz bağlı ortaklığı olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) Yönetim Kurulu 12 Temmuz 2010 tarih ve 191 sayılı kararı ile İSDEMİR'in yassı ürünlere ilişkin pazarlama ve satış faaliyetlerinin de yeni ihdas edilen ERDEMİR Grup Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü tarafından koordine edilip yürütülmesine karar vermiştir. Bütün bunların yanı sıra Şirketimiz Teknik Hizmetler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı olan İsmail Hakkı Gürol'un sözleşmesinin süresi de 13.07.2010 tarihi itibarı ile sona ermiştir."

Bu konularda ilginizi çekebilir