Erdoğan'a Bozkurt cevabı

MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'ın bozkurtları yanında bulunan çakallarla karıştrıdığını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evet Recep Tayyip Erdoğan, ben bir Bozkurt olarak elbette Bozkurtlarla dolaşıyorum. Ama senin etrafında eşrefi mahluk olarak gördüklerin aslında esfeli safilindir. Sen onları iyi bilirsin" dedi.

Bahçeli, partisinin İzmir milletvekili adaylarının tanıtımı amacıyla Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda, YGS sınavındaki şifre iddialarıyla ilgili gösteri yapan öğrencileri eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu öğrencilerin karşısına 5-10 bin kişi çıkaracağını söylediğini, kendisinin de bunun üzerine Başbakan Erdoğan'a "10 bin milisinle Taksim'e gel, ben de bin Bozkurtumla oraya geleyim. İnanıyorum ki Kasımpaşa'ya kadar ardına bakmadan kaçacaksın" dediğini hatırlatan Bahçeli, bu sözlerini tekrarladığını ifade etti.

Bahçeli, şöyle konuştu.

"Buradan bir kez daha meydan okuyorum. Başbakana ve yanaşmalarına bir defa daha sesleniyorum: Madem gençlerin karşılarına çıkacak kadar 10 bin kişilik milis gücün ve kara gömleklilerin vardır, o zaman ben de seni Taksim'de bin Bozkurtlumla karşılamaya hazırım. Titreye titreye Kasımpaşa'ya arkana bakmadan kaçacağından eminim. Eğer cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa, önce İstanbul'u yaşanmaz hale getiren çetelerden, bölücülerden temizle. Madem milislerine bu kadar güveniyorsun, gençlerin karşılarına çıkaracak kadar besledin, o halde bu zamana kadar İstanbul'u yakıp yıkanlarla neden mücadele etmelerine rıza göstermedin? Türk gençliğinin hakkını savunmak için varız, ayaktayız ve Recep Tayyip Erdoğan'a asla fırsat verdirmeyiz. Kuru sıkı atmasına, palavralarla korku yaymasına biz aldırmayız.

Bozkurtun sesini duyan bu zihniyet, birden bire asıl yüzünü de ele vermiş ve aziz dava arkadaşlarıma hayvan imasında bulunarak, alçakça ve rezilce bir ifade kullanmıştır. Başbakan Erdoğan şahsıma hitaben Bozkurtlarla dolaştığımı sormuş ve kendisininse eşrefi mahlukatla dolaştığını söyleyerek, bizi küçümseyici ve hakaret dolu ifadelerle saldırmıştır. Evet Recep Tayyip Erdoğan, ben bir Bozkurt olarak elbette Bozkurtlarla dolaşıyorum. Ama senin etrafında eşrefi mahluk olarak gördüklerin aslında esfeli safilindir. Sen onları iyi bilirsin. Emir aldıkların ve taşeronluğunu yaptıkların da esfeli safilindir. Müslümanları katleden, eşrefi mahlukata kıyan da yanında hizaya girdiklerindir. Başbakan Erdoğan sen asil Bozkurtlarımı yanındaki çakallarla mı karıştırıyorsun? Etrafında bulunan insan suretinde ahlaksızlarla aziz dava arkadaşlarımı bir tutmaya nasıl cüret edersin."

"2023 vizyonu çalıntıdır"

AK Parti'nin açıkladığı seçim beyannamesinin ismi ve 2023 vizyonunun çalıntı olduğunu iddia eden Bahçeli, "Cumhuriyetimizin 2023'de idrak edilecek 100. yıl dönümünü stratejik hedef olarak ilk defa ortaya Milliyetçi Hareket belirlemiştir. AKP'nin henüz siyaset sahnesinde olmadığı 1999 seçim beyannamemiz, 2023'de Türkiye'nin lider ülke olması vizyonu üzerine bina edilmiştir. Bu beyannameyi de Başbakan Erdoğan'ın çalıntı beyannamesinden 77 gün önce kamuoyuyla paylaşmıştık. Bu gerçekler ortada dururken, Başbakan'ın hiç utanmadan '2023'ün patenti bize aittir' diyebilmesi, siyasi kalpazanlıkta olduğu kadar yüzsüzlükte de sınır tanımadığının hazin bir delilidir. Sekiz buçuk yıllık iktidar döneminde yolsuzluk, hırsızlık, vurgun ve talan çamuruna batanların patent hırsızlığı yapmaları aslında yadırganmamalıdır."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir