Erdoğan'ı 'bakanlarıyla' canlı yayına çağırdı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a bir TV kanalında karşı karşıya gelme çağrısını yineleyerek, "Bakanlar Kurulunu da al gel" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EDREMİT - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a bir TV kanalında karşı karşıya gelme çağrısını yineleyerek, "Gel karşıma. Olabilir ya, tek başına bilgisi yetersizdir. Al Bakanlar Kurulunu yine gel" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisince Edremit'e Şehit Hamdibey Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, "Dün Tunceli'deydim. Hepinize Tunceli'den selam getirdim" sözleriyle başladı.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, işçi, memur, emekli ve esnafın bu ülkede rahat bir nefes alacağını belirterek, şunları söyledi:

"Bir pankart daha var. 'Onlar Kemal'den korkarlar' yazıyor. Gösteriyor 'bunu oku' diye. Zaten korkuyorlar. Korkunun ecele faydası var mı? Korkuyor karşıma çıkmıyor. Ne diyeyim ben ona? Atıp tutuyorsun. Dünyanın bütün ülkelerinde liderler, çıkarlar, televizyonlara, meydana, kapalı spor toplantılarına, karşılıklı konuşurlar, millet de değerlendirir ve ona göre oy verir. Ne diyor 'efendim' diyor, 'o çırak' diyor. 'O nedenle onun karşısına çıkmam.' Yeni siyasetçiyi kastedip söylüyorsa eyvallah. Ben ona göre yeni siyasetçiyim, temiz siyasetçiyim, düzgün adamım ben, efendi adamım. Ama kendisine her meydandan çağrıda bulunuyorum buradan da çağrıda bulunuyorum. Gel karşıma. Olabilir ya, tek başına bilgisi yetersizdir. Al Bakanlar Kurulunu yine gel. Tek başına çıkacağım karşına. Gelirse ne olur biliyor musunuz? Millet kim usta kim çırak o zaman anlayacak. Onun için korkuyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir