Ernst & Young Ankara'daki yeni ofisini açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ernst & Young Ülke Lideri Mustafa Çamlıca, Ankara'da yaklaşık 60 kişilik bir kadro ile vergi, denetim, danışmanlık ve hukuk alanlarında hizmet sunduklarını belirterek, "Bu kadromuz önümüzdeki yıl 100 bin saat civarında hizmet üretecek" dedi.

Ernst & Young'ın Ankara'daki yeni ofisinin açılışı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Ernst & Young Ülke Lideri Mustafa Çamlıca, Ankara'da 1990'lı yılların başından beri vergi danışmanlık hizmetleri alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, yeni açılan ofislerinde Ankara ve çevresinde faaliyet gösteren firma ve kuruluşlara bağımsız denetim hizmetleri de sunmaya başlayacaklarını söyledi.

Çamlıca, Ankara'da yaklaşık 60 kişilik bir kadro ile vergi, denetim, danışmanlık ve hukuk alanlarında hizmet sunduklarını ifade ederek, "Bu kadromuz önümüzdeki yıl 100 bin saat civarında hizmet üretecek" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise bir gazetecinin "21 Aralık'ta kıyametin kopacağı söyleniyor. Bu endişeler piyasayı etkiler mi?" sorusunu "Benim öyle bir endişem yok" diye yanıtladı.