Esenyurt Belediyesi'nden selzedelere yardım

Su basan vatandaşlara sıcak yemek ve giyecek yardımı yapıldığı, yatacak yer imkanı sağlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Esenyurt Belediyesince, ilçede ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlara sıcak yemek ve giyecek yardımı yapıldığı, yatacak yer imkanı sağlandığı bildirildi.

Esenyurt Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçede kuvvetli yağış ve sel baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yapılan yardımların devam ettiği, oluşturulan Kriz Masası tarafından gelişmelerin yakından takip edildiği belirtildi.

 Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da bölgede dolaşarak yardım çalışmalarını yerinde takip ettiği kaydedilen açıklamada, meteorolojinin uyarıları doğrultusunda yeni yağışlara yönelik gerekli tedbirler alınırken, önceki yağışlarda ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlara belediye tarafından sıcak yemek ve temiz giysi yardımı yapıldığı, yatacak yer imkanı sağlandığı bildirildi.

Maddi kayıplara yönelik tespit çalışmalarının da sürdüğü vurgulanan açıklamada, yemek dağıtımlarının Mehmet Caner Mert Spor Kompleksi, Mehter Çeşme Mahallesi, Yeşil Kent Mahallesi, Kıraç Kapalı Spor Salonu ve Çelikler Kıraathanesinde (Doğal Gaz Dolum Tesisleri Karşısı) yapıldığı hatırlatıldı.