Eskişehir'e 6.5 milyon dolarlık yatırım

Avea, Eskişehir'de bu yıl 63 ana bayi ve 195 alt bayi sayısına ulaşmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR - Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, bu yıl Eskişehir'e 6.5 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

"Avea Yerel Basın Buluşmaları" kapsamında Dedepark Otel'de toplantı düzenlendi. Eskişehir'deki pazar paylarının yüzde 30 olduğunu ifade eden Onat şöyle konuştu:

"Eskişehir genelinde 40 ana bayi, 171 de alt bayimiz var. 2011 yılında 63 ana bayi ve 195 alt bayi sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Eskişehirliler bizi tercih ettikçe biz de Eskişehirlilerin yanında olmaya devam edeceğiz. 2011 yılında Eskişehir'e 6.5 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyoruz. Tüm faaliyetlerimizi, odak noktasında müşteri olan bir yaklaşımla ele alıyoruz. Müşterilerimizin sesini her kanalda dinleyerek, 40 projeye imza attık. Gönüllü müşteri avukatlarımızdan gelen önerilerle de 12 yeni projeye başlıyoruz."

Avea olarak hizmet kalitelerini daima bir adım ileriye taşıyacaklarını belirten Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman da, şunları kaydetti:

"Eskişehir'de 5 bin 700 şirket var. Bunların büyük çoğunluğunu KOBİ'ler ve küçük işletmeler oluşturuyor. Bu şirketlerin Türkiye ekonomisindeki konumunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Avea olarak, Eskişehirli KOBİ'lerimizin ihtiyacı olduğu desteği vermeye hazırız."

Bu konularda ilginizi çekebilir