ETO'da Yönetim Kurulu Başkanı Güler güven tazeledi

ETO'da yeniden seçilen Güler, "Meclis yaş ortalamasını 51'den 47'ye indirdik. Meclisteki değişim oranı ise yüzde 67 oldu ve yeni isimlere görev verildi." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Metin Güler yeniden seçildi.

ETO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ETO Meclisi yeni yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini belirledi.

Seçimlerde güven tazeleyen mevcut başkan Metin Güler'in yeni yönetim kurulunda "Ali Şemseddin Koşar, Süleyman Kutlu, Aytekin Sakaklı, Bülent Şarlar, Emre Demir, İsmail Çavdar, Mehmet Kahya, Orhan Köksal, Özgür Alp ve Volkan Ay" yer aldı.

Yönetim kurulu yedek üyeleri ise "Faruk Akay, Ali Ateş, Hürcan Alhan, Serdar İzmir, Yasin Bakılan, Şevket Pehlivan, Aşkın Duman, Çiğdem Dedeoğlu, İrfan Gümüş, Yasin Uğur Arıkan" olarak belirlendi.

İskender Bayar, Hakan Işık, Ahmet Zeyrek, Erol Doğan, Behzat Özbiçen ve Enbiya Kumaş da disiplin kurulu asil üyeleri oldu.

TOBB'da ETO'yu temsil edecek delegeler ise "Ali Şemsettin Koşar, Ali Yılmaz, Cüneyt Aydemir, Faruk Akay, Gürbüz Özkaya, Halil Çetintürk, Halil İbrahim Ara, Hürcan Alhan, Hüsniye Tali, Hüsnü Ünalan, İrfan Gümüş, İsmail Mermer, Kerem Can Apaydın, Metin Çavuşoğlu, Metin Öztürk, Mithat Yatır, Murat Destici, Mustafa Kurtuluş, Özgür Alp, Recep Can, Sadun Selçuk Yalçın, Sermet Özgöde ve Süleyman Kutlu" olarak belirlendi.

ETO Başkanı Güler, yaptığı açıklamada, uzun bir maratonun ardından seçimlerin tamamlandığını belirterek, yeni dönemin Eskişehir Ticaret Odası camiasına, üyelere ve Eskişehir ekonomisine hayırlı olmasını diledi.

ETO'nun yeni meclisinde de önemli değişiklikler olduğunu belirten Güler, "Meclis yaş ortalamasını 51'den 47'ye indirdik. Meclisteki değişim oranını ise yüzde 67 oldu ve yeni isimlere görev verildi. ETO'da seçim gündemi artık sona erdi. Bundan böyle projelere ve hedeflere odaklanacağız. Ticaretin gelişmesi, üyelerin daha çok kazanması için gayret göstereceğiz." ifadesini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir