Euromoney, İş Yatırım'ı en iyi yatırım bankası seçti

İş Yatırım, bu yıl Türkiye'de ilk kez verilen "En İyi Yatırım Bankası" ödülüne layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Euromoney'in İş Yatırım'ı "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" seçtiği bildirildi.

İş Yatırımdan yapılan açıklamada, Euromoney'den geçtiğimiz yıllarda "En İyi Aracı Kurum" (Best Equity House) ve "En İyi Birleşme Devralma Danışmanı" (Best Merger & Acquisition House) ödüllerini alan İş Yatırım'ın bu yıl da Türkiye'de ilk kez verilen "En İyi Yatırım Bankası" (Best Investment Bank) ödülüne layık görüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından "Euromoney Mükemmellik Ödülü" (Euromoney Awards for Exellence) adı altında gerçekleştirilen ve her ülkede, sektörünün en iyilerine verilen ödüllerden "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" (Best Investment Bank in Turkey) ödülünü İş Yatırım'ın aldığı belirtildi.

Açıklamada tören sonrası yaptığı değerlendirmelere yer verilen İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç, şunları ifade etti:

"Yatırım bankacılığının her alanında faaliyet gösteren Kurumumuz, sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğünü devam ettiriyor. İş Yatırım olarak, İMKB Hisse Senedi Piyasası'nda son yedi yıldır; VOB'da ise kurulduğu yıldan bu yana ilk sıradayız. Benzer şekilde, halka arz faaliyetlerinde de lider konumdayız. Ayrıca, faaliyetlerimiz sadece Türkiye ile sınırlı değil.

Ülkemiz dışında diğer piyasalarda da faaliyetlerimiz genişliyor. Türkiye'de ilk kez İş Yatırım'a verilen bu ödülü, sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Performansımızı daha da yükseltmede bize itici güç olacak bu ödülün kazanılmasında tüm çalışanlarımız ve ortaklarımızın emek ve katkısı var. Hepsine ayrıca teşekkür ediyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir